4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
2 stiklinės | miltai |
1.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Paprastas pyragas su abrikosų džemu
- Morkų pyragas
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Pyragas su uogiene
- Obuolių pyragas
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Gražusis obuolių pyragas
- Kopūstų tortas
- Purus obuolių pyragas
- Krokodilas
- Vanilinis obuolių pyragas
- Trupinių skanėstas
- Šokoladinė vasara
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Jogurtinis pyragas
- Biskvitas su vyšniomis
- Obuolių pyragas prie ledų
- Slyvų pyragas
- Sūrio pyragas
Marmurinis keksas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Aliejus,
1 stiklinė -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, aliejų ir išmaišome. Dalimis dedame miltus ir atsargiai maišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Į kitą dubenį supilame 1/ 2 tešlos ir į ją įmaišome kakavą. Tešlą semiame po nedidelį samtelį ir pilame į skardą. Pilame samtelį kakavinės tešlos, į jos vidurį- geltonosios ir taip kartojame, kol baigiasi tešla. Kepame apie 50 min., 180°C temp.
Komentarai (5)
-
Julija
2015-07-18 17:05
Kaip kas noritr ir kas ka turite. Galite ir i formeles galite ir i skarda su aukstesniais krastais
-
Gitana
2015-07-17 06:02
Kaip iskarda,čia piragas.. Reikia formelių?