200 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
70 mililitrų | pienas |
20 gramų | kakava |
5 arbatiniai šaukšteliai | kava (stipri) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Šokoladiniai cukinijų keksiukai
- Keksiukai su uogomis
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su avietėmis
- Šokoladionis keksas
- Keksiukai su varškės sūriu
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Keksiukai su juodaisiais serbentais
- Medaus keksiukai
- Dribsnių keksiukai
- Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
- Tradicinis keksas
- Minkšti morkų keksiukai
- Keksas su razinomis
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Imbieriniai keksiukai
- Keksas x 2
- Medaus pyragas su riešutais
Marmurinis kavos keksas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
70 mililitrų -
Kakava,
20 gramų -
Kava, stipri,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviesto skonio "Rama Maestro" gerai išsukame su cukrumi ir druska. Įmušame po vieną kiaušinį ir gerai po kiekvieno išplakame. Miltus persijojame su kepimo milteliais, suberiame į paruoštą masę ir gerai išmaišome, maišant supilame pieną.
1/3 tešlos masės atidedame į kitą indą. Į ją įmaišome kakavą bei įpilame 5 šaukštelius užplikytos stiprios kavos.
Kekso formą patepame riebalais ir apibarstome džiūvėsėliais.
Dedame ½ baltos masės, visą rudą ir ant viršaus vėl baltos. Kepame iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikriname pagaliuku, ar jau iškepė. Skanaus!
Komentarai (5)
-
jurga
2017-06-27 00:43
iskepiau,tai nuostabus keikas!!!aciu uz recepta.
-
kepejas
2014-06-14 15:06
Tinkamas nebent mažai skardai. Patarčiau visko deti trigubai i standartine skardą.