Marinuotos paprikos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai paprika
2 valgomieji šaukštai cukrus (rudas)
200 mililitrų obuolių sultys
0.5 litro vynas (baltas)
1 vienetas lauro lapų
1 vienetas gvazdikėliai
2 vienetai aitriosios paprikos
1 vienetas žalioji citrina (žievelė)
1 arbatinis šaukštelis druska
3 valgomieji šaukštai acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Paprikas perpjaukite pusiau. Išimkite sėklializdžius ir sudėkite į stiklainius (prieš tai galima suverti puseles ant medinio pagaliuko - gražiau atrodys).
Cukrų pakaitinkite su vandeniu, kol pagels (karamelizuokite).
Iš lėto supilkite obuolių sultis, baltąjį vyną, actą, suberkite prieskonius, pasūdykite ir palengva maišydami užvirinkite.
Paruoštą užpilą per sietelį atsargiai supilkite į stiklainius su paprikomis.
Sandariai užsukite ir atvėsinkite.
Galima laikyti šaldytuve keletą mėnesių.
Labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuotos paprikos

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paprikas perpjaukite pusiau. Išimkite sėklializdžius ir sudėkite į stiklainius (prieš tai galima suverti puseles ant medinio pagaliuko - gražiau atrodys).
Cukrų pakaitinkite su vandeniu, kol pagels (karamelizuokite).
Iš lėto supilkite obuolių sultis, baltąjį vyną, actą, suberkite prieskonius, pasūdykite ir palengva maišydami užvirinkite.
Paruoštą užpilą per sietelį atsargiai supilkite į stiklainius su paprikomis.
Sandariai užsukite ir atvėsinkite.
Galima laikyti šaldytuve keletą mėnesių.
Labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų