Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti grybai žiemai

Komentarai: 9
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus išvalykite, supjaustykite ir sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu, kad apsemtų pusę grybų ir užvirkite, grybai paskęs savo sultyse. Pradžioje pasirodys putos, kurias nugriebkite. Pavirkite 10 minučių, įdėkite druskos, prieskonių. Druskos galite dėti pagal skonį, 3 litrų puodui reikia maždaug 2 šaukštų. Įpilkite acto (3 litrų puodui reikia maždaug 9 šaukštų). Verdančius grybus su skysčiu supilaukite į švarius stiklainius, greitai užsukite ir apverskite ant dangtelių. Atvėsusius stiklainius laikykite šaldytuve. Jeigu norite grybus laikyti rūsyje, patartina stiklainius prieš tai sterilizuoti.

Rekomenduojame:

Komentarai (9)


  • AM 2014-09-14 23:17

    o kodėl marinatas neskaidrus? nepatikliai man atrodo. Ir neįsivaizduoju skanaus marinato jei jame nėra cukraus


  • Lana 2014-09-07 15:19

    Liuks receptukas .Viskas gerai,bet cukraus truputi įdėjau, skniau


  • tina 2014-09-03 20:57

    tiek ir dedam kaip parasyta, t.y.: 1 l vandens, (tik vietoj acto) 1 nubrauktas arbatinis saukstelis citrinos rugsties, 1 saukstas cukraus ir 1 saukstas druskos su kaupu


  • Kristina 2014-09-02 11:45

    actą visada reikia pilt į stiklainius,nesvarbu, ką marinuojam, nes pilant į marinatą ir verdant, jis išgaruoja


  • lina 2014-08-29 15:51

    Tik 10 min virti???


  • rima 2014-08-23 19:18

    nu kur gi laikyt saldytuve,nesamone didziausia.kiek gi tu stiklainiu reikia pasidaryt ,kad tik saldytuve tilptu.


  • virginija 2013-09-06 13:54

    as ir cukraus sauksteli dedu




    asi ir cukraus sauksteli dedu



  • L........ 2011-07-29 20:48

    praeitais metais dariau pagal si recepta,man patiko.


  • regina 2010-10-07 11:39

    manau ,,nieko cia skanaus ..turetu dar cukrus detis..


Daugiau receptų