Marinuoti agurkai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Marinatui reiks: 1 litras vandens, 1 su kaupu šaukštas druskos, 3 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės acto, 4 gvazdikėliai, 2 lauro lapeliai, 4 kvapieji pipirai. Pagal skonį galima įdėti česnako, krapų, juodųjų pipirų.

Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius. Užpilkite išvirtu, neverdančiu marinatu. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti agurkai

Komentarai: 88
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Marinatui reiks: 1 litras vandens, 1 su kaupu šaukštas druskos, 3 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės acto, 4 gvazdikėliai, 2 lauro lapeliai, 4 kvapieji pipirai. Pagal skonį galima įdėti česnako, krapų, juodųjų pipirų.

Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius. Užpilkite išvirtu, neverdančiu marinatu. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.

Reklama:

Komentarai (88)


  • Asta 2018-07-23 16:27

    Aš irgi anksčiau kaitindavau agurkus vandenyje, po to karštus kišdavau į stiklainius. Dabar darau paprasčiau. Į švarius stiklainius sudedu švariai nuplautus agurkus ir prieskonių lapus: krapų žiedynus, vyšnių, juodųjų serbentų lapus, pipirus grūdeliais ir viską užpilu iš arbatinuko verdančiu vandeniu. Pridengiu dangteliais ir palieku 5-10 min. Puode verdu marinatą: 1 l vandens 1 šaukštas druskos, 3 šaukštai cukraus, 5 šaukštai 9 % acto. Iš stiklainių nupilu vandenį, užpilu verdančiu marinatu, stiklainius užsuku dangteliais, vožiu dugnu į viršų, dengiu antklode ir lėtai atvėsta. Atvėsę stiklainiai ,,keliauja" į rūsį. Niekada neiššauna.


  • Lina 2017-08-11 19:12

    Labai skanu nes pati tuo receptu koncervuoju


  • [email protected] 2017-08-05 12:01

    Skanaus


  • olia 2016-07-14 11:18

    Eta, super. Vsegda tak dielaju


  • virginija 2015-08-26 15:32

    as tai 2 kartus uzvirinu ir uzsuku


  • Ieva 2015-08-24 13:57

    Ne man apilepcija


  • Ieva 2015-08-24 13:55

    Labai pabendraukim


  • Ieva 2015-08-24 13:53

    Labai patiko receptas


  • gile 2015-08-17 16:44

    aj,dar isemus is puodo uždengiu šiltai apvertus stiklainius:)


  • gile 2015-08-17 16:44

    lengviausia ,skanu ir greit.Litrui 1 š druskos,2 š cukraus,3 š acto ,česnaku(kuo daugiau tuo skaniau)pipiru dar paprikos biškuti.Uzpilu salto nevirinto vandens ,istatau stiklainius i puoda šaltu vandeniu ,pridengiu dangteliais ir verdu ,kol agurkai pagelsta,tada išimu ir uzsuku.Anksciau terliodavausi,dabar taip darau ir agurkai kieti ir nenušauna ir nepabala,cia buvo karščiai ,tai buvau švykus porai savaičiu ir palikus balkone,maniau nšaudys,parvažiuoju viskas gerai,skaidru ir nenušaude.


Daugiau receptų