Marinuoti vištų sparneliai su šonine
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaulienos šoninė ( pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui)
150 gramų šparagai (kiekvienam vištos sparneliui)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek žaliosios citrinos sultys
šiek tiek mėta (lapeliai, smulkinti, keletas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.

Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

Skanu ir paprasta! :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti vištų sparneliai su šonine

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.

Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

Skanu ir paprasta! :)

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų