3 kilogramai | patisonai |
1 kilogramas | morkos |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | krapai |
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti agrastai
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Rauginti agurkai
- Marinuoti burokeliai
- Grybai svieste
- Vasara stiklainyje
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Kiauliena drebučiuose
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Paprikia su medum
- Sūdytos rūgštynės
- Rauginti agurkai su vynuogių lapais
- Sūdytos žaliuokės
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Cukinijų pagardas žiemai
- šparaginės pupelės - marinate
- Marinuotos paprikos
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
Marinuoti patisonai
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
3 kilogramai -
Morkos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.