Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka su kuskusu
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Keptas karpis tešloje
- Kepta orkaitėje lydeka
- Žuvis tešloje
- Folijoje kepta lašiša
- Redos lašiša
- Suktinukai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Pyragas su žuvies įdaru
- Žuvies kotletai
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Lašišos kepsneliai
- Virta žuvis tešloje
- Žuvies blynukai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Itališki koldūnai
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...