1 sauja | svogūnai (lukštai) |
4 valgomieji šaukštai | arbatos (juodos arbatos arbatžolės) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
5 vienetai | lauro lapų (lapai) |
10 vienetų | kvapieji pipirai |
6 valgomieji šaukštai | druska |
5 vienetai | skumbrė |
1.5 litro | vanduo |
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Paprastas burgeris
- Boružėlės
- Traškus migdolų užkandis
- "Firminė" bulvytė
- Varškės kamuolėliai
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Skrebučiai mažajam smaližiui
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Sūrios lazdelės
- Keptos krevetės
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Trapūs,sultingi kibinai
- Šventiniai žaliukai
- Šventiniai sumuštiniai
- Krabų lazdelių kukuliai
- Sumuštinukai
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Užtepėlė
- Suši gaminimas
Marinuota skumbrė
-
Svogūnai, lukštai,
1 sauja -
Arbata, juodos arbatos arbatžolės,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapai,
5 vienetai -
Kvapieji pipirai,
10 vienetų -
Druska,
6 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
5 vienetai -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.
Komentarai (5)
-
Ala
2015-04-11 10:00
tik idomu kodel neparasyta marinata pilti silta ar reikia atvesinti?
-
zydrius
2014-08-09 18:48
labas,o sitas receptas tinka poto ta skumbre i rukykla?
-
Jovita
2013-02-06 14:19
SUPER!!! Tikrai labai skanu, tik dar i nukoštą marinatą įdėjau truputi prieskonių žuviai ir daug smulkinto česnako :mmm: