Silkę supjaustyti gabalėliais.
Paprikas supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Svogūną supjaustyti kubeliais.
Į actą įmaišyti aliejų ir citrinos sultis. Į dubenį supilti acto mišinį, sudėti silkės gabaliukus, paprikas ir apibarstyti čiobreliais, krapais ir bazilikais.
Palikti pasimarinuoti bent 2 valandoms.
Marinuota silkė su paprika
INGREDIENTAI:
šiek tiek | bazilikas |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
200 gramų | acto |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
200 gramų | silkė (filė) |
1 vienetas | paprika (saldžioji: raudona ir geltona) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta duona - kitaip
- Baklažanų suktinukai
- Sojos paštetas
- Kaimiška rūkyta dešra
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
- Marinuota skumbrė
- Įdaryti piepagrybiai
- Švelnioji silkė
- Arvydo kepintos cukinijos
- Pikantiškas sūris
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Rūkyti kumpio gabalai
- Pupelės pomidorų padaže
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Sūdytos silkės aliejuje
- Vaisių vėrinukai
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Jaučio liežuvio užkanda
- Šventiniai šaltienos drebučiai
Marinuota silkė su paprika
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Bazilikas
-
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
200 gramų -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Silkė, filė,
200 gramų -
Paprika, saldžioji: raudona ir geltona,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti gabalėliais.
Paprikas supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Svogūną supjaustyti kubeliais.
Į actą įmaišyti aliejų ir citrinos sultis. Į dubenį supilti acto mišinį, sudėti silkės gabaliukus, paprikas ir apibarstyti čiobreliais, krapais ir bazilikais.
Palikti pasimarinuoti bent 2 valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...