1 litras | vanduo |
200 gramų | acto |
200 gramų | aliejaus |
200 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | medus (pagal poreikį) |
Sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3 min. Išgriebtą papriką dėti į švarius stiklainius, kuriuose jau turi būti įdėta po 1 šaukštelį medaus ir skiltelė česnako (0,5 l talpos stiklainiui). Tada užpilti verdančiu marinatu.
Šio kiekio marinato užtenka 8 -iems pusės litro stiklainiams.
Labai skanu ir tinka patiekti kaip garnyrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų- ananasų konservai
- Rauginti agurkai
- Sūdytos žaliuokės
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Pomidorai su želatina
- Baklažanų ikrai žiemai
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Žiemai marinuoti grybai
- Konservuoti kopūstai
- Sūdyti agurkai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Marinuoti kalafijorai su agurkais
- Rauginti agurkai žiemai
- Marinuota cukinija
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Marinuoti burokeliai
- Konservuoti žirneliai
- Sveikas lečo be acto
Marinuota paprika su medumi
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vanduo,
1 litras -
Actas,
200 gramų -
Aliejus,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Medus, pagal poreikį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautą papriką supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
Sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3 min. Išgriebtą papriką dėti į švarius stiklainius, kuriuose jau turi būti įdėta po 1 šaukštelį medaus ir skiltelė česnako (0,5 l talpos stiklainiui). Tada užpilti verdančiu marinatu.Užpylus marinatą, stiklainius pavartom, kad medus ištirptų, apverčiam ir paliekam atvėsti.
Šio kiekio marinato užtenka 8 -iems pusės litro stiklainiams.
Labai skanu ir tinka patiekti kaip garnyrą.
Komentarai (2)
-
vida
2018-08-25 07:44
ten parasyta cukrus omedaus isviso nerasta.