100 gramų | spanguolės (tinka vyšnios, serbentai ir t.t.) |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | obuoliai |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Į manų kruopas įmaišykite cukrų, aliejų, druskų, sodą (nugesintą su actu) ir miltus.
Pusę tešlos supilkite į kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių gabaliukus ir spanguoles. Supilkite likusią tešlą. Paviršių išlyginkite.
Kepkite apie 20-30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės apkepas
- Tinginių pica
- Aitriųjų čili pica
- Sluoksniuotas apkepas
- Tarta su špinatais ir dešrelėmis
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Menkės apkepas su grybais
- Žuvis pagal Ingą
- Apkepas iš žuvies
- Kiaušinių apkepėlė
- Lašišos apkepas
- Omletas su paprika
- Bulvių plokštainis su grybais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Ryžių apkepas su grybais
- Pica „Greitukas“
- Duonos apkepas
- Ryžių pudingas
Manų kruopų pyragas su uogomis
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės, tinka vyšnios, serbentai ir t.t.,
100 gramų -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Manų kruopas užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10-15 minučių.
Į manų kruopas įmaišykite cukrų, aliejų, druskų, sodą (nugesintą su actu) ir miltus.
Pusę tešlos supilkite į kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių gabaliukus ir spanguoles. Supilkite likusią tešlą. Paviršių išlyginkite.
Kepkite apie 20-30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Komentarai (3)
-
Omg
2017-07-26 14:07
Su pienu uzsigersi
-
gintas
2012-02-10 22:48
na tikrai prastas receptas,o paaiskinimas tai isvis truksta zodziu, pieno stikline kazkur staigiai dingo. manu kose su miltais :))))) manau autorius pamirso prirasyt nors viena kiausini, nes gavosi visiska marmaline, pilnai atsalusi dar dar galima valgyti, o siltas, tai truksta zodziu