Manų kruopų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
125 gramai | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Sočioji užkandėlė su silke
- Valentino sumuštinukai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Lašišos bokšteliai
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Įdaryti kiaušiniai
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Įdaryti agurkai
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Pusryčiai "Dopingas"
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Šventiniai nugarinės suktinukai
Manų kruopų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
125 gramai - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...