120 gramų | brokoliai |
200 gramų | dešra (virta) |
100 gramų | makaronai |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
30 gramų | salierai (gumbas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir svogūnų laiškai) |
šiek tiek | prieskoniai (mėgiami) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Baltoji mišrainė kitaip
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Salotos „Sniegena“
- Mišrainė su mėsa
- Salotos "Ananasas"
- Salotos su vištiena
- Rusiškos salotos
- Lietuviškos salotos
- Prancūziškos salotos
- Tunų salotos
- Rūkytos žuvies salotos
- Salotos drebučiuose
- Ypatingosios kiaušinių salotos
- Mišrainė su citrinos sultimis
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Jautienos mišrainė
- Burokėlių salotos su grybais
- Pievagrybiai su svogūnais
- Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
120 gramų -
Dešra, virta,
200 gramų -
Makaronai,
100 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salierai, gumbas,
30 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Žalumynai, krapai ir svogūnų laiškai
- Prieskoniai, mėgiami
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.