70 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | druska |
300 gramų | makaronai |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | cukinija |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Lašišos apkepas
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Kukurūzų apkepas
- Daržovių apkepas
- Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Bulvių apkepas
- Varškės apkepas su persikais
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Griežčių apkepas su mėsa
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Kopūstų tortas
- Ryžių apkepas su grybais
- Obuolių apkepas
Makaronų ir cukinijų apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
0.5 stiklinės - Druska
-
Makaronai,
300 gramų - Pipirai
-
Cukinija,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Komentarai (2)
-
Angele
2016-08-23 21:35
O kiek cukinijos reikia?