100 gramų | sūris (fermentinis) |
400 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
200 gramų | makaronai |
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lazaninis makaronų apkepas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Nuostabioji paelija
- Rizotas su baravykais
- Įdaryti caneloni
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Spagetti makaronai su mėsos padažu
- Lazanija su baziliku
- Spagečiai pomidoro
- Makaronai su sardelėmis
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Spageti su alyvuogėmis
- Spageti Carbonara
- Ryžių apkepas su grybais
- Plovas orkaitėje
- Vaikiški pietūs
Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Makaronai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirti, pievagrybius nuplauti, supjaustyti kubeliais ir apvirti (iki 5 minučių pavirti).
Sūrį sutarkuoti.
Į skardą sudėti pusę išvirtų makaronų, patepti grietine, dėti apvirtus pievagrybius, ant viršaus – tarkuotą sūrį, vėl aptepti grietine ir sudėti likusius makaronus. Kepti 200° C orkaitėje 15 min.
Komentarai (4)
-
Jane
2013-08-18 16:03
ne nu, net apetitas dingo. Nu baisi foto, manau ir skonis panasus.
-
Kristina
2011-08-12 20:01
Na as truputi pagerinciau receptuka, bet manau butu skanu, bandysiu panasu kepti tik pasidarysiu padaziuka ir uzpilsiu
-
ieva
2009-08-01 12:51
Skaniai turėtu būti :-) Reiks kada nors pasidaryti :galvoju: