2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | cinamonas (maltas) |
80 gramų | cukrus |
500 gramų | persikai (konservuoti) |
200 gramų | makaronai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | kondensuotas pienas (nesaldintas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų apkepas su duona
- Apkepas "Vyras virtuvėje"
- Greitasis brokolių apkepas
- Grybų apkepas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Vištienos apkepas
- Lazanija su moliūgais
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Cannelloni makaronai su mėsa
- Kopūstų apkepas
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Bulvių apkepas su šparagais
- Mamos picos padas
- Kugelis su meile
- Varškės apkepas su namine karamele
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Lazanija su baziliku
Makaronų apkepas su persikais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, maltas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
80 gramų -
Persikai, konservuoti,
500 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kondensuotas pienas, nesaldintas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
makaronus išvirti, nukošti ir atšaldyti. Kiaušinius ištrinkite su cukrumi. Konservuotus persikus supjaustykite gabaliukais. Formą sutepkite vienu šaukštu riebalų ir supilkite dalį džiuvėsių. Makaronus sumaišykite su cinamonu, persikais, kondensuotu pienu ir su cukrumi ištrintais kiaušiniais. Viską sudėkite į kepimo formą, išlyginkite paviršių, apibarstykite likusiais džiūvėsiais ir užpilkite likusiu lydytu sviestu. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje , kol gražiai pagels. Valgykite su grietine.