250 gramų | adžikos |
200 gramų | makaronai |
200 gramų | vištienos filė |
200 mililitrų | pienas |
100 gramų | sūris |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Spageti Carbonara
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Jautienos čili su makaronais
- Jolantos sočioji mišrainė
- Makaronų apkepas su sūriu
- Daniškas plovas
- Pasta Marino
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Lazanija su vištiena
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Spagečiai pomidoro
- Kriauklės su įdaru
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Jūreiviški makaronai
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Lazanija su lašiša
- Makaronai su vištiena
- Jūreiviški makaronai
- Saidos filė su ryžiais
Makaronų apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Adžika,
250 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sūris,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!