Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
AUTORIUS:
Inesa
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Greitai ir lengvai paruošiamas makaronų apkepas. Naudojami ingredientai paprasti, gamybai nereikia gaišti daug laiko. Greitai ir lengvai paruošiamas makaronų apkepas. Naudojami ingredientai paprasti, gamybai nereikia gaišti daug laiko. Inesa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų makaronai
0.5 stiklinės grietinėlės, 35%
6 vienetai saulėje džiovinti pomidorai
0.5 vieneto svogūnai
40 gramų špinatai
30 gramų petražolės
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
3.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Greitai ir lengvai paruošiamas makaronų apkepas. Naudojami ingredientai paprasti, gamybai nereikia gaišti daug laiko. Inesa
Gaminimo eiga:
  1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.

  2. Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.

  3. Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Inesa
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų