Maitiška bulvienė su širdimi
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | kiauliena ((širdis)) |
2 vienetai | bulvių ((vidutinės)) |
1 vienetas | morkos ((supjaustytos)) |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | grietinė |
šiek tiek | krapai ((smulkinti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
2.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
3.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Daržovių sriuba
- Žirnių sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
- Gardi moliūgų sriuba
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Kaimiška sriubikė
- Porų trinta sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Baravykų sriuba
- Burnočių sriuba
- Brokolių sriuba
- Koldūnų sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Voveraičių sriuba
Maitiška bulvienė su širdimi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, (širdis),
1 vienetas -
Bulvės, (vidutinės),
2 vienetai -
Morkos, (supjaustytos),
1 vienetas - Prieskoniai
-
Grietinė,
2 vienetai - Krapai, (smulkinti)
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...