1 kilogramas | jautiena (kumpis) |
1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
100 mililitrų | pienas |
šiek tiek | provanso žolelės |
7 galvos | svogūnai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traški vištiena
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Lašiša „My little secret“
- Mėsa folijoje
- Keptos vištos blauzdelės
- Grybų apkepas su duona
- Sultingieji šonkauliukai
- Stirnienos kumpis
- Įdaryti dideli pievagrybiai
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Jautienos kotletai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Triušis raudonojo vyno marinate
- Višta rankovėje
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Spageti su kukuliais
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
Liulia - Kebab
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Pienas,
100 mililitrų - Provanso žolelės
-
Svogūnai,
7 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.