Linos sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
400 gramų pupelės
200 gramų šparaginės pupelės
100 gramų makaronai
1 vienetas česnakas (skiltelės)
šiek tiek bazilikas
šiek tiek druska
100 gramų parmezano sūris
1.7 litro sultinys
1 vienetas bulvių (didelės)
250 gramų cukinija
1 vienetas svogūnai (violetiniai, vidutinio dydžio)
2 vienetai morkos (vidutinio dydžio)
1 vienetas salierai (stiebas)
1 arbatinis šaukštelis rozmarinas (kapotas)
450 gramų pomidorų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnus, morkas ir salierus smulkiai sukapojame.

Bulves ir cukiniją supjaustome kubeliais. Nuvirtas šparagines pupeles taip pat smulkiai supjaustome.

Ant šiek tiek mažesnės nei vidutinės ugnies užkaičiame puodą. Įpilame vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir sudedame svogūnus, morkas ir salierus, pridedame rozmarinų, pipirų, druskos. Viską maišant pakepiname apie 5 minutes.

Įmaišome pomidorų sultis, nuolat maišant kaitiname apie 1 minutę.

Sudedame bulves, cukinijas bei pupeles (naudojau konservuotas pupeles).

Į puodą supilkite apie 1,7 l sultinio. Tinka vištienos, daržovių.

Į sriubą sudedame šparagines pupeles ir verdame apie 10 minučių.

Po to sudedame makaronus, tarkuoto česnako, baziliko, ir verdame apie 5-10 minučių.

Kai jau sriuba išvirs į puodą arba atskirai į kiekvieną lėkštę įberkite parmezano sūrio. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Linos sriuba

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus, morkas ir salierus smulkiai sukapojame.

Bulves ir cukiniją supjaustome kubeliais. Nuvirtas šparagines pupeles taip pat smulkiai supjaustome.

Ant šiek tiek mažesnės nei vidutinės ugnies užkaičiame puodą. Įpilame vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir sudedame svogūnus, morkas ir salierus, pridedame rozmarinų, pipirų, druskos. Viską maišant pakepiname apie 5 minutes.

Įmaišome pomidorų sultis, nuolat maišant kaitiname apie 1 minutę.

Sudedame bulves, cukinijas bei pupeles (naudojau konservuotas pupeles).

Į puodą supilkite apie 1,7 l sultinio. Tinka vištienos, daržovių.

Į sriubą sudedame šparagines pupeles ir verdame apie 10 minučių.

Po to sudedame makaronus, tarkuoto česnako, baziliko, ir verdame apie 5-10 minučių.

Kai jau sriuba išvirs į puodą arba atskirai į kiekvieną lėkštę įberkite parmezano sūrio. Skanaus!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų