Lietuviškas kiaulienos troškinys
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena |
400 gramų | daržovės (šaldytos) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
100 gramų | ryžiai |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
šaldytas daržoves bei kubeliais supjaustytas bulves supilti į verdantį vandenį (maždaug 2l). Supilti 100g ryžių. Pakepinti kubeliais supjaustytą kiaulieną ir ją supilti į puodą kuriame verda daržovės. Po to pakepinti smulkiai supjaustytas paprikas ir svogūnus, bei viską taip pat supilti į puodą. Užpilti sultiniu. Viską troškinti vidutinėje kaitroje apie 10min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Rūgštus kabesas
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Spageti su alyvuogėmis
- Lašišos troškinys
- Troškinta aviena su moliūgais
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Troškintos voveraitės
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Troškinys su soja (mėsa)
- Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
- Troškinta žuvis
Lietuviškas kiaulienos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Daržovės, šaldytos,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Ryžiai,
100 gramų -
Bulvės,
5 vienetai - Prieskoniai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
šaldytas daržoves bei kubeliais supjaustytas bulves supilti į verdantį vandenį (maždaug 2l). Supilti 100g ryžių. Pakepinti kubeliais supjaustytą kiaulieną ir ją supilti į puodą kuriame verda daržovės. Po to pakepinti smulkiai supjaustytas paprikas ir svogūnus, bei viską taip pat supilti į puodą. Užpilti sultiniu. Viską troškinti vidutinėje kaitroje apie 10min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...