Populiariausi receptai šią savaitę

Lietinių tortas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Kremui: Papuošimui: Biskvitui:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės vandens. Kaitinkite garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinkite.

  2. Į dubenį supilkite jogurtą, grietinėlę, cukrų, ištirpintą želatiną ir viską gerai išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą, kol iškepsite lietinius.

  3. Į miltus, plakant, supilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite ir kepkite lietinius keptuvėje su trupučiu sviesto.

  4. Lietinius pertepkite kremu. Taip pat aptepkite viršų ir puoškite vaisiais ar uogomis.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų