Lietinių tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | cukinija | |
0.5 stiklinės | aliejaus | |
1 vienetas | baklažanai | |
1 vienetas | pomidorai | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | majonezas | |
Tešlai: | ||
3 stiklinės | pasukos | |
1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Lazanija su moliūgais
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Įdaryta cukinija
- Įdarytos paprikos
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Cukinija su varškės įdaru
- Kaliaropės su sviestu
- Apkepas „La Graikija“
- Keptos paprikos
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Mėsos apkepas
- Varškės ir morkų apkepas
- Skaniausi kibinai
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Midijos su špinatais
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Kopūstų tortas
Lietinių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pasukos,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...