Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su varške

Komentarai: 22
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant lietiniai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų.

Rekomenduojame:

Komentarai (22)


  • erniuuke 2013-03-11 11:42

    labai super ) viskas cia gerai su tuo pavadinimu nezinau prikibt neranda prie ko! o del pieno as visada i lietinius pilu piena su vandeniu!nieks man neluzta
    bet gaminu truputi kitaip, siandien isbandysiu si recepta


  • vike 2012-05-05 14:54

    labai skanu


  • (anonimas) 2012-04-28 23:49

    Lietuviai tik ir žiūri prie ko čia prikibus, jei neturi žmonės ką pasakyti, tai manau geriau iš vis nieko nesakyti.


  • djfrgvgggvg1451.gem,5 2012-04-18 20:54

    o


  • (anonimas) 2011-07-31 20:29

    arselis:


  • Auguste 2011-04-23 09:20


  • Auguste 2011-04-23 09:18

    Kas taip galėjo ir parašyti o kur įdaras pvz(varškė, bananai, dešrelė, uogienė ir t.t) ir kiaušinių tiek nereikia ant didelio bliūdo puses bliūdo masės 1 kiaušinio ir pieno nereikia nes lūžta blynai.


  • gere 2010-11-17 16:36

    arselis: geri jaustukai


  • mina 2010-11-17 16:34

    vertinciau k: arselis: skanu pazaiskit zaidimus geri


  • lilia 2010-11-17 16:31

    pritariu esterai kad


Daugiau receptų