Lietiniai su vištienos įdaru
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.2 stiklinės miltai
2 stiklinės pienas
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis druska
2 valgomieji šaukštai cukrus
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
500 gramų vištiena (virta)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
2.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
3.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
4.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
5.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
6.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su vištienos įdaru

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.

  2. Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.

  3. Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.

  4. Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.

  5. Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.

  6. Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų