1.2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 gramų | vištiena (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai blynai su vištiena
- Blynai kitaip
- Alaus lietiniai
- Blyneliai su varške
- Lietiniai su grybais
- Lietiniai su kumpiu
- Lietiniai su varške
- Varškės blyneliai
- Desertiniai lietiniai blynai
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Orkaitėje keptas blynas
- Lietiniai su obuolais
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Saldūs blynai
- Ruginiai blynai
- Špinatinis blynų tortas su varške
Lietiniai su vištienos įdaru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Komentarai