1.2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 gramų | vištiena ( virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Lavašo lietiniai
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Blyneliai su varške
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai su silkės įdaru
- Lietiniai su varške
- Maroko blynai
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Varškės blyneliai
- Lietiniai su vaniliniu kremu
- Blynų tortas mažiesiems
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Lietiniai su padažu
- Šokoladiniai blynai
- Blyneliai
Lietiniai su vištienos įdaru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome. Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai. Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką sujaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais. Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame. Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Komentarai (3)
-
Monika
2015-02-08 22:02
Aciu. Nuostabus receptas