300 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | špinatai |
100 gramų | sūris (pelėsinis) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 riekė | morkos |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Pasninko blyneliai
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Bananų blynai
- Saldūs blynai
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lietiniai su vaniliniu kremu
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Blyneliai su varške
- Lietiniai su varške
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Šokoladiniai lietiniai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Varškės blyneliai
- Paliepsniai
- Lietiniai su kumpiu
- Lietiniai su įvairiais įdarais
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 pundelis -
Sūris, pelėsinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 riekė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.