Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | miltai | |
2 stiklinės | pienas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | riebalai | |
Įdarui: | ||
350 gramų | silkė (file) | |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pasninko blyneliai
- Desertiniai lietiniai blynai
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Lietiniai su kumpiu
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Blyneliai
- Blyneliai su varške
- Blynai kitaip
- Blyneliai su mėsa
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Lietiniai blynai su vištiena
- Šokoladiniai blynai
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai su padažu
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Lavašo lietiniai
- Lietiniai su grybais
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...