Lietiniai su maskarponės sūriu
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai persikai
100 gramų kvietiniai miltai
šiek tiek cukrus
300 mililitrų pienas
1 žiupsnelis druska
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
200 mililitrų grietinėlės, 35%
200 gramų sūris (maskarponė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su maskarponės sūriu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.

  2. Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
    Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
    Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (2)


  • Svetlana 2015-10-17 08:19

    Labaj skanus blineliaj.


Daugiau receptų