šiek tiek | kvietiniai miltai (blyneliams) |
šiek tiek | kiaušiniai (blyneliams) |
šiek tiek | pienas (blyneliams) |
Įdarui:
pusė kopūsto galvos,
kiaušinio virto,
prieskonių (pipirų, druskos, vegetos)
1) Kopūstą supjaustome ir kokį porą minučių tik ne daugiau, kad būtų lengviau kepti paverdame.
2) Tada kopūstus kepam ant sviesto, beriam prieskonių ir laukiam kol iškeps.
3) Supjaustytą virtą kiaušinį suberiam į kopūstus neilgai pakepame ir viskas.
4) Įdarą suvyniojame į lietinius blynelius ir valgome su grietinės padažu (grietinė, sviestas).
5) Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šparaginės pupelės su šonine
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Aštrios krevetės grilyje
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Agurkų pjausniai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Įdarytos kaliaropės
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Kopūstų apkepas
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Morkų maltiniai
- Moliūgų kotletukai
- Morkų blyneliai
- Skrudintos daržovės su grybais
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Cukinijų blyneliai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Moliūgų arba cukinijų kotletai
- Romšteksas majonezo padaže
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai, blyneliams
- Kiaušiniai, blyneliams
- Pienas, blyneliams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Reikės išsikepti lietinius blynelius.
Įdarui:
pusė kopūsto galvos,
kiaušinio virto,
prieskonių (pipirų, druskos, vegetos)
1) Kopūstą supjaustome ir kokį porą minučių tik ne daugiau, kad būtų lengviau kepti paverdame.
2) Tada kopūstus kepam ant sviesto, beriam prieskonių ir laukiam kol iškeps.
3) Supjaustytą virtą kiaušinį suberiam į kopūstus neilgai pakepame ir viskas.
4) Įdarą suvyniojame į lietinius blynelius ir valgome su grietinės padažu (grietinė, sviestas).
5) Skanaus!!!
Komentarai (6)
-
nesamone
2016-02-13 09:07
Tai man seip reikia lietiniu blynu recepto kiek ir ko det o ne ydaro
-
va
2013-09-23 14:01
Aha aš irgi visur Vegetą pyliau kol negimė alergiški vaikai. Dabar liūdna kai kur nuėjus visi patiekalai to paties skonio (vegetos) būna.
-
.......
2013-09-17 12:21
močiutė juk ne visi turi laiko o gal net ir noro maltis dziovintis ir kitaip gamintis prieskonius kai uz ~5lt gali nusipirkti jau gatavai.
-
močiutė
2010-07-17 12:48
Viskas būtų gerai..., bet kam Vegetos? Kodėl be šio chemijos mišinio, kuris labai kenksmingas , žmonės nebesugeba apsieiti ? Aš , nematydama išeities , renku pati iš savo daržo , iš parduotuvių petražolių , saliero, morkų šaknis, įvairius pipirus ir pati malu - darausi įvairių prieskonių. :-(
-
kamila
2010-07-16 14:22
FU!!! :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: