3 valgomieji šaukštai | aguonų |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi (arba sviestu, bet labai nedaug).
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus tešlos ir paskirstykite po visą keptuvės plotį. Kepkite kiekvieną blyno pusę apie 40 sekundžių. Pirmą blyną kepsite gal šiek tiek ilgiau.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Alaus lietiniai
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Ruginiai blynai
- Blyneliai su mėsa
- Lietiniai su kumpiu
- Desertiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su grybais
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai su varške
- Lavašo lietiniai
- Lietiniai su padažu
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Blyneliai su varške
- Orkaitėje keptas blynas
- Ploni ir minkšti blynai
Lietiniai blynai su aguonomis
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos, cukraus ir aguonų užmaišykite tešlą.
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi (arba sviestu, bet labai nedaug).
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus tešlos ir paskirstykite po visą keptuvės plotį. Kepkite kiekvieną blyno pusę apie 40 sekundžių. Pirmą blyną kepsite gal šiek tiek ilgiau.
Skanaus!
Komentarai (5)
-
alina ki
2019-03-05 11:41
niekada nesu dejusi aguonu i lietinius, puikiai tiko! siek tiek daugiau pyliau pieno, nes tesla gavosi tirstoka, bet tikrai skanus blynai uzgavenems gavosi :)
-
perla
2013-07-10 14:55
butinas alyvuogiu aliejus netinka obelu???