Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Pusryčiai puodelyje
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Keptas kiaušinis sūrių patale
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Švelnūs suktinukai
- Daržovių puokštė
- Silkė su paprikomis
- Omletas
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Valentino sumuštinukai
- Omletas su špinatais
- Užkanda "Lelijos"
- Įdarytas pomidoras
- Pikantiškas sūris
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Bulvės „Akordeonas“
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...