300 gramų | kiauliena (su kaulais) |
šiek tiek | žalumynų |
3 valgomieji šaukštai | grybai (džiovinti) |
300 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Morkų su obuoliais sriuba
- Baravykų sriuba su cukinija
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Kinietiška grybų sriuba
- Čili sriuba
- Paprasta pievagrybių sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Mamos žirnių sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Burokėlių sriuba
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Šalta bulvių sriuba
- Morkų sriuba
- Kopūstų sriuba su kukuliais
- Barščiai su džiovintais grybais
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Trinta bulvienė
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
Lenkiška raugintų kopūstų sriuba
-
Kiauliena, su kaulais,
300 gramų - Žalumynai
-
Grybai, džiovinti,
3 valgomieji šaukštai -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa ir grybai užpilami 1,2L vandens ir išverdami. Baigiant virti suberiami smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai sriubai. Rauginti kopūstai smulkiai supjaustomi, užpilami trupučiu vandens ir ištroškinami. Mėsos sultinys perkošiamas per sietą ir užpilamas ant kopūstų. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami, po to įberiama miltų, viskas dar pakepinama ir supilama į sriubą. Prieskoniniai žalumynai ir grybai supjaustomi siauromis juostelėmis ir taip pat suberiami į sriubą. Patiekalas valgomas su virtomis, truputį paspirgintais lašiniukais apipiltomis bulvėmis (lašiniukai supjaustomi kubeliais).
Komentarai (6)
-
Erikulia
2010-09-07 13:47
cool
Niam niam
labai skanu!! :-* :super2: :galvoju: ;-)