Populiariausi receptai šią savaitę

Lengvi kiaulienos kepsneliai

Komentarai: 20
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.

Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (20)


  • Justinas 2015-04-11 07:07

    Jo, blondinėm reik ir tokio recepto... tik neparašyta kiek g druskos dėti :D
    ...o kad ''lengvi'', tai joooo :D


  • rimas 2015-01-06 13:13

    skaniau kada du kartus pamirkai kiausinyje ir dziuveseliuose


  • Ligita 2014-08-31 16:52

    Nuostabu, puikus receptas 9/10 :)


  • dale 2014-04-13 08:57

    skanu


  • kur tas,,lengvumas,,? 2014-02-08 13:57

    mesoje?


  • Giedre 2012-02-02 11:42

    Iprasta,bet skanu:) :super:


  • sms 2011-03-29 08:17

    reiks pasigaminti :-)


  • ss 2010-10-02 01:14

    Labai skanu, daznai kepu. greita ir ypac skanu. Skaniau nei bet kokiam restorane, patikekit. Aciu tomai.


  • lauris 2010-10-01 11:37

    neblogai atrodo :super:


  • laurike 2010-02-10 20:15

    Visai nieko tie kepsniukai, tik mesyte turi buti sviezia. Viena kart tai dariau su nesviezia, tai gavos naminiu tapkiu skonis :-D


Daugiau receptų