Tešlai: | ||
210 | miltai | |
150 gramų | sviestas (minkštas) | |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) | |
Įdarui: | ||
1 skardinė | kondensuotas pienas | |
50 gramų | sviestas | |
180 gramų | šokoladas |
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "kriaušė"
- Pyragas „Skanumėlis“
- Ananasų pyragas puodelyje
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Biskvitas su antaniniais obuoliais
- Obuolių pyragas
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- Abrikosų pyragas
- Obuolių pyragas su varške ir karamele
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Elzaso tortas
- Vaflinis pyragas
- Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Greitas varškės apkepas
- Bananų sufle
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Varškės pyragas
Lengvas pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
210 -
Sviestas, minkštas,
150 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Sviestas,
50 gramų -
Šokoladas,
180 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Persijoti i miltus į dubenį, sudėti kapotą sviesto ir kiaušinio trynį. Minkyti.Tada gauta mase iškloti tortinės formą ir padėti pastovėti šaltoje vietoje apie 30 minučių. Po to kepti 180° C temp. apie 20 min.
Kondensuotą pieną kartu su sviestu kaitinkite ant lėtos ugnies, maišant, kol pradės tirštėti. Tada šią masę tolygiai sukrėsti ant iškepusio biskvito. Viską padėti į šaldytuvą 30 - 60 min. Tada ant pyrago viršaus užpilti tirpinto šokolado ir vėl padėti sustingti kelioms valandoms.
Skanaus ;)
Komentarai (4)
-
Rita
2016-01-27 21:19
O tai cukru i miltus berti?
-
Justė
2015-11-06 17:52
Labai skanu :) Tik aš dar pabarstukų dėjau, tai išvis super :)
-
rūta
2015-03-17 14:51
Skanu