Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | bandelės |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | pomidorai |
20 gramų | kietasis sūris |
1 vienetas | svogūnai (kepinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
2.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
3.
Išsikepame plonai maltinių.
4.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
5.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Kepti sumuštiniai su sūriu
- Šilti sumuštiniai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Traškūs pusryčių skrebučiai
- Saldūs sumuštinukai prie arbatos
- Skrebučiai su sūriu
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Mėsainis su vištiena
- Sumuštinis "Ara"
- Akytieji sumuštiniai
- Burgeris and laužo
- Lengvas ir greitas hamburgeriukas
- Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
- Prancūziškas skrebutis
- Tobulas burgeris
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bandelės,
5 vienetai -
Faršas,
300 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kietasis sūris,
20 gramų -
Svogūnai, kepinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
Išsikepame plonai maltinių.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...