6 vienetai | obuoliai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų pyragas
- Bananų pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Kriaušių pyragas
- Šokoladinis gardumynas
- Obuolių ir riešutų pyragas
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Mėlynių pyragas
- Graikiškas Kalėdų saldutis
- Malta mėsa tešloje
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Varkės pyragas
- Tortas "Velykų kiaušinis"
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Šokoladinis obuolių pyragas
- Lengvas pyragas
- Kakavinis Napoleonas
- Obuolių pyragas su varške ir karamele
- Vyniotinis su varške
- Lilės tortas
Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš kiaušinio, miltų, grietinės, sviesto, vandens, vanilinio cukraus užminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite keturis plonus lakštus.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais.
Į riebalais išteptą skardą dėkite tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių, pabarstykite cukraus, cinamono ir uždenkite kitu tešlos lakštu. Taip sluoksniuokite ir toliau, kol nebeliks lakštų.
Pyrago viršų apibarstykite cukrumi ir kepkite apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Komentarai (2)
-
Silva
2016-10-03 13:25
Labai skanus pyragas, vertas demesio.