Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Vaisiai šokolade
- Avokadų ir citrinų desertas
- Ledų ir bananų kokteilis
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Desertinė avižinė košė
- Vyšnių želė
- Jogurtinis pudingas
- Tinginių - tinginys
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Vaisiai drebučiuose
- Abrikosų šerbetas
- Naminiai ledai
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Tinginys
- Arbūzų šerbetas
- Arvydo ananasų desertas
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Jogurto ledai
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...