Populiariausi receptai šią savaitę

Leipcigo daržovių šiupininė

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuskustos, pusiau perpjautos bulvės (smulkių galima nepjaustyti), žiedynais išskirstyti kopūstai, supjaustyti šparagai patroškinami truputį pasūdytame vandenyje su 0,5 šaukšto sviesto ir žiupsneliu cukraus. Bobausiai nuvalomi, gerai perplaunami, užpilami šaltu vandeniu ir pastatomi virti. Beveik užviręs vanduo (grybai dažnai pamaišomi kiaurasamčiu, kad nusėstų smėlis) nupilamas. Dabar užpilama švariu vandeniu ir užvirinama. Po to grybai išverčiami į graibštą ir, nutekėjus vandeniui, sumaišomi su daržovėmis. Iš likusių miltų ir sviesto paruošiamas baltasis padažas, į jį įpilama truputį vandens, kuriame virė daržovės. Padažas sumaišomas su daržovėmis, įberiama petražolių lapelių. Prie šio valgio galima paduoti pjausnį ir virtas šviežias bulves.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Dovile 2010-09-07 13:46

    niam niam niam :-) :bravo: :pasiduodu: :juokauju:


  • (anonimas) 2009-07-29 15:12

    :bloga:


Daugiau receptų