500 gramų | kiauliena (malta) | |
1 pakelis | makaronai (lakštai lazanijai) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 skardinė | pomidorai (konservuoti) | |
5 gramai | druska | |
1 sauja | sūris (DŽIUGAS, tarkuotas) | |
Padažui: | ||
80 gramų | sviestas | |
40 gramų | miltai | |
1 stiklinė | pienas | |
1 sauja | sūris ( tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Cannelloni makaronai su mėsa
- Lazanija su lašiša
- Lazanija su baziliku
- Lazanija su moliūgais
- Mano užkepėlė
- Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu
- Makaronų vamzdelių apkepas
- Makaronų apkepas su varške
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Makaronai su daržovėmis
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Makaronų apkepas
- Paprastoji lazanija
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
Lazanija
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Makaronai, lakštai lazanijai,
1 pakelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai, konservuoti,
1 skardinė -
Druska,
5 gramai -
Sūris, DŽIUGAS, tarkuotas,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
80 gramų -
Miltai,
40 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną supjaustykite ir pakepinkite. Sudėkite faršą, konservuotus pomidorus ar pomidorų padažą. Įberkite druskos, pipirų. Kitoje keptuvėje išlydykite sviestą, maišant pamažu suberkite miltus, supilkite pieną ir suberkite Džiugo sūrį. Į kepimo indą dėkite pirmą sluoksnį makaronų lakštų, ant viršaus pilkite kepto faršo, tada apšlakstykite padažu. Toliau sluoksniuokite ta pačia tvarka. Viršutinis sluoksnis turi būti makaronų lakštai. Gausiai apliekite likusiu padažu ir pabarstykite Džiugo sūriu. Kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.