Populiariausi receptai šią savaitę

Lavašo suktinukai

Komentarai: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu. Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną. Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais. Skanūs tiek šalti, tiek šilti :) Skanaus!

Rekomenduojame:

Komentarai (7)


  • thailand 2011-01-05 09:52

    Ramune, kokia čia blynų tešlą siūlai - lavašai yra kepami iš bemielės tešlos


  • kestas to staras 2011-01-04 20:02

    pats jei nori daryt lavasa,tj tik miltu ir vandens reikia,dar druskos. Padarai tesla iskocioji plonai ir keptuvei pakepi ikaitintoj be jokio aliejaus ar tauku.tesla turi but kieta ir plonai lb iskociot reike


  • kritike :D 2010-05-16 15:31


  • Staras 2010-02-01 20:42

    AČIU RAMŪNEI....


  • Ramunė 2010-02-01 19:13

    vienas paketis sausų mielių
    2 stiklinės šilto vandens
    1 šaukštelis cukraus
    2-1/2 šaukštai alyvų aliejaus
    3-1/4 stiklinės miltų


    padarom tešlą iš visko , leidžiam pakilti aliejuje išteptame inde. Labai plonai iškočiojame, supjaustome kvadratais, juos patepame vandeniu, subadome šakute ir kepame 200-220 lapisnių orkaitėje ant kepimo popieriaus apie 20 min.


  • Asta 2010-02-01 18:44

    Nezinau
    Bet ju buna pirkti parduotuvese...


  • Staras 2010-02-01 18:15

    o kaip pačiam pasigaminti lavaša?


Daugiau receptų