Lauko apkepas su dešra
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas bulvių
3 vienetai paprika
šiek tiek aliejaus
šiek tiek rozmarinas
šiek tiek kmynai
šiek tiek mairūnas
šiek tiek česnakas (trintas)
4 vienetai svogūnai
150 gramų pievagrybiai
3 vienetai morkos
4 vienetai pomidorai
150 gramų sūris (fermentinis)
300 gramų dešra
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
2.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
3.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lauko apkepas su dešra

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.

  2. Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.

  3. Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų