400 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
4 lapai | duona („Macai“ ) | |
200 gramų | agurkų | |
100 gramų | salotos ( (garbanotos)) | |
200 gramų | agurkų | |
8 vienetai | pomidorai (vynuoginiai) | |
100 gramų | salotos („Wakame“ ) | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
Špinatų majonezui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
100 gramų | saulėgrąžų aliejus | |
10 gramų | vyno actas (balto) | |
50 gramų | špinatai ( lapai) | |
šiek tiek | druska |
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su morkomis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Suši kamuoliukų gamyba
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Įdaryti agurkėliai
- Šventinis kelmas
- Šokoladiniai vaisiai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Pavasarinis silkės užkandis
- Lašišos ir agurko užkandis
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Lašišos sumuštinukai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Apelsinai su ridikėliais
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
400 gramų -
Duona, „Macai“ ,
4 lapai -
Agurkai,
200 gramų -
Salotos, (garbanotos),
100 gramų -
Agurkai,
200 gramų -
Pomidorai, vynuoginiai,
8 vienetai -
Salotos, „Wakame“ ,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, balto,
10 gramų -
Špinatai, lapai,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.