Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis tešloje
- Tuno salotos su feta sūriu
- Marinuota stinta
- Menkė su apelsinais
- Žuvies pyragas
- Lašiša grietinėlės padaže
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Orkaitėje keptos telapijos
- Lydekos kepsneliai
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Plekšnė su padažu
- Karališkoji silkė
- Lazanija su lašiša
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Skumbrė kepta orkaitėje
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Karpis, pomidorų padaže
- Žuvies kukuliukai
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Karpis, keptas orkaitėje
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...