Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša su žirneliais

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Paruošiame PRIMO kepsninę, dedame anglių, mirkytas vandenyje kedro drožles. Uždedame groteles.

  2. Lašišos filė supjaustome.

  3. Kruopščiai išimame lašišos kaulus.

  4. Lašišą dedame į lekštę, gardiname druska, pipirais, alyvuogių aliejumi.

  5. Gardiname garstyčiomis, česnakų milteliais, kalendra.

  6. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 120 laipsnių.

  7. Lašišą rūkome 20 minučių.

  8. Labai svarbu lašišos neperlaikyti, kad ji neišdžiūtų ir išliktų sultinga.

  9. Pasmulkiname ridikėlius, žirnelius.

  10. CItriną supjaustome skiltelėmis.

  11. Lašišą apibarstome kaparėliais.

  12. Šalia tiekiame citriną, ridikėlius, žirnelius.

  13. Puošiame čili, žirnelių ūgliais

  14. Apšlakstome aliejumi.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų