Lašiša su padažu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų lašiša
0.5 vieneto citrinos
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai baltas vynas (sausas)
100 mililitrų grietinėlės, 35% (22-33 proc. riebumo)
3 arbatiniai šaukšteliai ikrai (raudonieji)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.

Gero apetito!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša su padažu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.

Gero apetito!

Reklama:

Komentarai (2)


  • indre 2012-10-10 14:22

    o tai kaip padaza pagaminti??? :-)


Daugiau receptų