Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų antienos (Virta rūkyta filė)
175 gramai kuskusas
100 gramų jūros kopūstai (konservuoti)
10 lašų aliejaus (alyvuogių)
1 žiupsnelis druska
1 vienetas citrinos
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti.
Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10 – 12 minučių, kol kuskuso kruopos bus paruoštos.
Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
2.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus.
Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais.
Viską išmaišyti ir uždengus dubenį maistine plėvele palaikyti šaldytuve 1 - 2 valandas.
3.
Griežinėliais supjaustyti rūkytą antienos filė, suporcijuoti ir sudėti filė ant viršaus - jei tiekiate porcijomis, arba smulkiai susmulkintą, antienos filė suberti į dubenėlį su kuskusu ir viską gerai išmaišyti. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti.
    Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10 – 12 minučių, kol kuskuso kruopos bus paruoštos.
    Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.

  2. Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus.
    Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais.
    Viską išmaišyti ir uždengus dubenį maistine plėvele palaikyti šaldytuve 1 - 2 valandas.

  3. Griežinėliais supjaustyti rūkytą antienos filė, suporcijuoti ir sudėti filė ant viršaus - jei tiekiate porcijomis, arba smulkiai susmulkintą, antienos filė suberti į dubenėlį su kuskusu ir viską gerai išmaišyti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų