Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Įdarui: | ||
180 gramų | sviestas | |
180 gramų | varškė | |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas "Saldus lyg sapnas"
- Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
- Spalvotas varškės pyragas
- Mielinis kringelis
- Skanusis keksiukas
- Bulvinis pyragas
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
- Pyragas su kopūstais
- Pyragas - naikintuvas
- Aguonų pyragas su puta
- Varškės pyragas su slyvomis
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Abrikosų pyragas
- Sūrio pyragas
- Skonio kelias su abrikosais
- Cukinijų pyragas
- Jogurtinis pyragas
- Varškės pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
Kuršėnų vyniotnis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
180 gramų -
Varškė,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus ir gerai išmaišyti.
Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą supilti ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos, paskirstyti ją tolygiai per visą skardą.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių. Iškepusį biskvitą suvynioti ir atvėsinti.
Įdarui iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant pilti kondensuotą pieną. Tada sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 valandas.